Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, çok güzel bir şekilde süren aile hayatında bazı büyük sorunların yaşanacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, yapılan bazı ortaklıklar ile işleri büyütmek konusunda büyük fırsatlarla karşılaşılacağına, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, kişinin kazancının çoğalacağına, işlerinin büyüyeceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına inanılır.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Kendi gayretinizden çok şansınızın güzelliği nedeniyle istediğiniz sonuçlara ulaşabileceksiniz.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, hırslarını kötü yollarla tatmin etmeye çalışan bir kişinin tam anlamıyla başa bela olacağına, rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına, yüzünün de güleceğine, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, yükseldikçe yükseleceğine, başarıya ve zafere doymayacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmeden uyanmak böylece kişinin hafifleyeceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken uyanmak kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, kişinin gönlünün ferahlayacağına, kafasının da rahat edeceğine, düzenli bir işe kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak yaptığı iş ile başarılı olacağına, büyük paralar kazanacağına, tükenmeyecek bir rızık elde edeceğine, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine rivayet eder.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak hayırlı işlerin birçok insana fayda getireceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına, uğranacak zararı karşılamak için hiç istenmeyen bir işte çalışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerek uyanmak atılan adımların ferahlığa çıkacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments