Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken uyanmak

Rüyada düşerken uyanmak

Rüyada düşerken uyanmak durgun giden işlerin açılacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, sevineceğine, iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına, adaletin geleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, dualarının gerçekleşeceğine, bunalımlı günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Genelde devam eden olumlu etkilerin en iyi şekilde değerlendirilmesinde fayda var.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, insanlara öncülük edeceğine delalet eder.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, kazandıklarının ve elde ettiklerinin makbul olmayacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada tam düşerken uyanmak büyük kazançlar elde edileceğine, haneye bolluk ve bereket dolacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına delalet eder.

Rüyada düşüp uyanmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, kendisini bu doğrultuda eğiteceğine bu sayede de sevdiği bir işle uğraşarak para kazanmanın avantajlarını yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşerken uyanmak hayatın mutluluk içinde geçeceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine, nahoş sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada düşerek uyanmak kendisine büyük kar getirecek işler yapacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, üzgün ve karamsar olacağına rivayet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, uzun zamandan beri ödenemeyen borçların ödeneceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine rivayet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, duygularının karşılığını alamayacağına, anne ve babanın kalbinin kırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments