Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksekten düşüp uyanmak

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak gördüyseniz:

  • İlerlemenizi sağlayabilecek, kaçınılması veya reddedilmesi zor teklifler söz konusu olabilir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, rızkın artacağına, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, neşeli ve bol kahkahalı günler geçirileceğine mal mülk sahibi olunacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına inanılır.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak sorunların ve dertlerin biteceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, gülmeye hasret kalacağına işaret eder.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, iş hayatının olumlu bir döneme girmesi ile sosyal aktivitelere ağırlık verileceğine, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak işle ilgili yapılan görüşmelerin sonuçsuz kalacağı, hayat içinde çok rahat edeceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşüp uyanmak daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, onlarla ağız tadında ve bol muhabbete kalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken uyanmak aile kurma yolunda bazı girişimlerde bulunulacak ve zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına delalet eder.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments