Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tam düşerken uyanmak

Rüyada tam düşerken uyanmak

Rüyada tam düşerken uyanmak herkesi şaşırtacak bir karar verileceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına, iş hayatındaki yorgunluğunu bu sayede atacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada tam düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konular istediğiniz yönde ilerlemeyebilir.

Rüyada tam düşerken uyanmak kendisi için hayırlı olacak, yüzünü güldürecek, kadrini kıymetini bilecek bir kişiyle tanışıp, onunla güzel bir ilişki kuracağına, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına işarettir.

Rüyada tam ölecekken uyanmak ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tam görememek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, saygınlığının artacağına ve aldığı zaferlerle dikkat çekeceğine, sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada tam olmamış üzüm görmek kırgınlık yaşanacağına, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına yorulur.

Rüyada tam altın görmek sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tam altın takmak neredeyse mahkemelik olunacağına, iyi bir yer edinerek adından sıklıkla söz ettireceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına alamet eder.

Rüyada tam altın bulmak zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına, sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, işlerinin yarım kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tam yapılmamış ev görmek yaşamının yoluna gireceğine, ihtiyacı olan çarelerin, çözümlerin ve şifaların karşısına çıkacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments