Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir yerden düşerken uyanmak

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, işlerin her geçen gün daha büyük başarı ve kazanç sağlayacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına, gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, ilgili kişilere ulaşmak için bağlantı kurulacağına ve böylece uzun zamandan beri devam eden sıkıntıların sona erdirileceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına rivayet eder.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak gördüyseniz:

  • Özgüveninizi korumalı, kötü alışkanlıklardan ya da hayatınızda istemediğiniz şeylerden kurtulmalısınız.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine, isteklerinin ve heveslerinin gerçekleşeceğine, heyecanlarının ve sevincinin de hiçbir zaman yarım kalmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak evli kişiler için de ikinci bir bebeğe sahip olunacağına, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başka yerde uyanmak aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına, evine huzur ve bereketin geleceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada başka bir yerde uyanmak büyük mutluluklar yaşanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada düşerek uyanmak hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmeden uyanmak herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, sıkıntılarını çözeceğine, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına, çalışma ortamında huzurunun bozulacağına rivayet eder.

Rüyada düşer gibi olup uyanmak ticaretten yana kısmetlerinin çoğalacağına, bir daha da hayatı boyunca bu imkânı elde edemeyeceğine, çok yüklü miktarda bir kazanca sahip olacağına işarettir.

Rüyada düşerken uyanmak anne baba hayır dualarının alınacağına, kazancının iki kat artacağına, maddi konuların ferahlığa çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments