Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüyle görüşmek

Rüyada ölüyle görüşmek

Rüyada ölüyle görüşmek bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına ve bu sayede aralarındaki arkadaşlığın ya da ahbaplığın daha da güçleneceğine, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine hem spor yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde çok zarar görmeden kurtulacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple zarar edeceğine ve çok üzüntü duyacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, sevinçli bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada ölüyle görüşmek gördüyseniz:

  • Çok fazla eleştirmeniz veya şikayette bulunmanız aşırı gergin ortamlara neden olabilir.

Rüyada ölüyle telefonda görüşmek hayırlı bir çalışmanın ortaya konulması sayesinde büyük ses getirileceğine, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, hayatının zaferlerle dolacağına, maddi zarar edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüyle görüşmek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, ilerleyeceğine ve el üstünde tutulma şansına hâsıl olacağına, moral bulacağına, hastalığını yenmeyi başaracağına, düşmanlarını ve rakiplerini alt etmeyi bileceğine inanılır.

Rüyada bayanla görüşmek yapılacak başarılı işlerle çok büyük bir şöhrete sahip olunacağına, düşmanların çok üzüleceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine, hasretlerin ve çekilen maddi sıkıntının biteceğine, ferahlığa çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla görüşmek ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine inanılır.

Rüyada eski eşle görüşmek övgü dolu sözler duyacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, bazı sorunlar karşısında çözüm yolu bulana kadar deyim yerindeyse akla karayı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada sevdiğinle telefonda görüşmek kötü kişilerin haneden uzak tutulacağına, sevinçli bir haber alınacağına, bu sayede çok büyük bir mutluluk yaşanacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, mal mülk sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada birisiyle görüşmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments