Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş biriyle görüşmek

Rüyada ölmüş biriyle görüşmek

Rüyada ölmüş biriyle görüşmek yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, ilk etapta biraz şaşkınlık yaşasa bile daha sonra çok daha rahatlayacağına, kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, evlilik yolunda engeller çıkacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, aile içinde saadetinin artacağına, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına, özel hayatında köklü ve güzel değişiklikler meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş biriyle görüşmek gördüyseniz:

  • Başkalarının sorunlarını halletmekle uğraşırsanız kendinizi ilgilendiren önemli fırsatlar kaçırabilirsiniz.

Rüyada düşmanla görüşmek mali olarak çok güçlü hale geleceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, yaşadığı zorlukların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada patronla görüşmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine tabir olunur.

Rüyada eski arkadaşlarla görüşmek sektöründe rakip tanımayacak kadar güçlü hale geleceğine, verdiği vaatleri yerine getireceğine, yapacağı o işi onaylamayacağına delalettir.

Rüyada telefonda görüşmek aile içinde yaşanan tatsızlıkların sona ermesi için çalışılacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada sevgiliyle görüşmek işlerin düzeleceğine, çalışılan işte yaşanan bir karışıklık yüzünden uğranılan haksızlığın özür dilenerek düzeltileceğine ve sevinçli ve güzel haberler alınacağına, bolluk ve bereket elde edeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Rüyada biriyle telefonda görüşmek çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine ve el attığı her işte kendisi için hayırlı olacak şeyler ile karşılaşacağına, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine delalet eder.

Rüyada başbakanla görüşmek sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, borçlarının bitmesi ile çok büyük bir mutluluk duyacağına, kişinin iş hayatında da sevdiklerinin desteğini alarak adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ölmüş babayla görüşmek bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, makbul olandan vazgeçmeyeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments