Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının düğününe gitmek

Rüyada düşmanının düğününe gitmek

Rüyada düşmanının düğününe gitmek kişinin şifa bulacağına, kurtuluşa ereceğine, rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, hayatının güllük gülistanlık geçeceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, kısa zaman içinde büyük kazançlar elde edilmesine vesile olacak bazı işlere girileceğine, kendisiyle ilgili olmayan işlerin kendisine mal edilmesine ve bu nedenle de çok gergin günler geçireceğine, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına, yapacağı o işi onaylamayacağına ve bu konuda onu engellemek ve durdurmak isteyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Psikolojik açıdan stresli hissedebilirsiniz veya bazı olaylardaki karışıklıklar ya da sis perdesi nedeniyle kafanız karışabilir.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine, kendisine bir zamanlar destek olan ve her daim yanında duran kişilerin sırt çevireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına tabir olunur.

Rüyada düşmanın düğününü görmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada düşmanının düğününü görmek fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine, rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına yorulur.

Rüyada düşmanın evine gitmek güzel bir hayatı olacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman evine gitmek dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanının evine gitmek düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine inanılır.

Rüyada davetsiz düğüne gitmek aradığı çareleri bulacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine yorulur.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek mesleğinde uzmanlaşacağına, hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments