Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının düğününü görmek

Rüyada düşmanının düğününü görmek

Rüyada düşmanının düğününü görmek günlerini bunun için harcayacağına, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, maddi kriz yaşanacağına, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına işarettir.

Rüyada düşmanının düğününü gördüyseniz:

  • Duygusal olarak oldukça hassas yapıdasınız.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına, hayırla yad etmeye işaret eder.

Rüyada düşmanın düğününü görmek büyük miktarlarda para kazanılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine işaret eder.

Rüyada düşmanının düğününü görmek güzel bir döneme girileceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, başına çok güzel olaylar geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından kovalanmak sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, ortak olarak gireceği bir işte kazanç sağlayacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına alamet eder.

Rüyada düşmana kızmak fikirlerinin can bulacağına, sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, aldığı sorumlulukların fazla geleceğine yorulur.

Rüyada düşmanının öldüğünü duymak iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yaşanan tüm sıkıntıların ve sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, geçim zorluğundan kurtulacağına delalettir.

Rüyada kadın düşman görmek rüya sahibinin de çok mutlu olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada düşmanla muhabbet etmek çok büyük çaba gösterilmesine rağmen bir türlü toparlanmayacağına, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, arzularına ve emellerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments