Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evli birinin düğününe gitmek

Rüyada evli birinin düğününe gitmek

Rüyada evli birinin düğününe gitmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, büyüleyeceğine, zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, sorunların tatlıya bağlanacağına, onlara doyasıya sarılacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, onlara galip geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek gördüyseniz:

  • Madddi konularda alışılmışın dışında davranışlar içinde olabilisiniz.

Rüyada evli birinin düğününe gitmek maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada evli birinin düğün görmek hane içinde aile fertlerinin sayısının artacağına ve rızkının da hiç kesilmeyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birine düğün yapmak ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına ve hem maddi hem manevi olarak kişiye çok büyük darbe indireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını bu destek sayesinde çözeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada evli birinin düğün hazırlığı görmek şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada evli birinin düğününü görmek büyük atılımlarda bulunacağına, kendisine karşı kötü sözler sarfedileceğine, dargınların da yeniden bir araya geleceğine alamet eder.

Rüyada evli birinin düğünü olduğunu görmek mal mülk kazanacağına, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada evli kızının düğününü görmek gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, herkese iyilik yaparak insanların gözünde değerini artıracağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine işarettir.

Rüyada evli bir çiftin düğününü görmek bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, geçmişin kötü izlerinin silineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments