Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman evine gitmek

Rüyada düşman evine gitmek

Rüyada düşman evine gitmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda eş, dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, ferahlayacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, adını aklamayı başaracağına, itibarını geri kazanacağına, böylece tabiri caizse adeta kendisini yeniden doğmuş gibi rahat, hafif ve iyi hissedeceğine, malını ve parasını sağlama alacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşman evine gitmek gördüyseniz:

  • Size bir fayda sağlamayacak veya bir yere ilerlemesi zor işler için gereğinden fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada düşman evine gitmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple maddi ve manevi olarak büyük bir sorun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanının evine gitmek büyük maddi bir kazanca sahip olunacağına, daha lüks bir hayat yaşayacağına, güç, moral ve sermaye kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın evine gitmek maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, işinden evine gidip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın evini görmek bir sebeple yataklara düşeceğine, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine ve mal sahibi olacağına, sorunlarını sevdiği kişilerden alacağı destek ile kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada evinde düşman görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, tabiri caizse yüzünün düşmesine neden olacağına yorulur.

Rüyada düşmanını evinde görmek kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, keyifli hale geleceğine işaret eder.

Rüyada düşmanı evinde görmek aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments