Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanının evine gitmek

Rüyada düşmanının evine gitmek

Rüyada düşmanının evine gitmek dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine ve ferahlığa çıkacağına, kendisini ona adayacağına, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına inanılır.

Rüyada düşmanının evine gitmek gördüyseniz:

  • Biraz acele ediyorsunuz, yavaşlamanızda fayda var.

Rüyada düşmanın evine gitmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine işarettir.

Rüyada düşman evine gitmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına işaret eder.

Rüyada düşmanının evine gitmek dertlerin günden güne artacağına, devlet kurumlarından birinde işe başlanacağına, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine delalet eder.

Rüyada düşmanının düğününe gitmek uğradığı zararları sevdiği kişilerden alacağı destek ile ortadan kaldıracağına, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, kurulan dostlukların yaşanan olaylarla daha da perçinleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın evine girmek gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, yokluğun ve hastalığın baş göstereceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada düşmanının evinin yandığını görmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, yaptığı çalışmalar ile adından sıkça söz ettireceğine, hayallerini gerçeğe dönüştüreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına inanılır.

Rüyada düşmanın evini görmek ortaya konulacak çalışmalar ile huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, sağlık sorunun kalmayacağına alamet eder.

Rüyada düşmanı evinde görmek üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine, kazançlı bir işle ilgili olarak bir adım atacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Ayşen

Düşmanımın evine annemle beraber gittik orada büyü yapıyorlardı bana selam verdi bende ona merhaba dedim.icerisi karanlık ve puslu gibiydi.orada neler yapıldığını gördükten sonra geriye eve gelmek için kapının önüne çıktığımızda siyah ve temiz gördüğüm ayakkabılarımın olmadığını gördüm kadının kızına sordum kesinlikle k çalmıştı suçlandı ama ben görmedim diyip içeriye kaçtı o evden çıkıp çıkamadığımizi göremedim rüyam ne anlama geliyor acaba teşekkür ederim