Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan kurtulmak

Rüyada düşmandan kurtulmak

Rüyada düşmandan kurtulmak dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine, işindeki verimliliğin artmasına yardımcı olacağına, yakın gelecekte de nikah masasına oturulacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, rahatlığa erileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmandan kurtulmak gördüyseniz:

  • Sakin olmanızda fayda var.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine, eski huzurun yeniden sağlanacağına, maddi anlamda mücadelelerinin karşılığını alacağına, çalışmalarının takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine tabir olunur.

Rüyada düşmandan kurtulmak işlerin daha kötüleşeceğine, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlardan kurtulmak ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, rüyayı gören kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, hayatının düzene gireceğine, bunun da kendisine kalıcı başarı, kazanç, makam ve rızık sağlayacağına delalet eder.

Rüyada boğadan kurtulmak kalp kıracağına, çok büyük sorunlar yaşayabileceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına alamet eder.

Rüyada gemi kazasından kurtulmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, kendisinin de ne olduğunu anlayamayacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada savaştan kaçıp kurtulmak birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir çöküş yaşayacağına, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, endişelerin son bulacağına, çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, kısmetinin açık olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments