Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanın elinden kurtulmak

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak iş hayatında uzun zamandan beri maddi sıkıntı çekenlerin ferahlığa çıkacağına, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine işaret eder.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak gördüyseniz:

  • Başkalarını mutlu etmekten keyif alabilirsiniz.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, dedikodu edeceğine, gıybet edeceğine ve bu durumu öğrenen rüya sahibinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden bıçak almak bir sebeple rüya sahibinin adım atarken çok dikkat etmesi gerektiğine, işlerinde çok sıkıntı çekeceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yaşamın kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşmanın elinden silahını almak bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına, önemli bir görevi başarıyla bitirdikten sonra terfi edeceğine, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın elinden silah almak gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, sevinçli ve  güzel haberler alınacağına, yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına inanılır.

Rüyada düşmandan kurtulmak ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine, sorumlulukların yerine getirileceğine inanılır.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak farklı iş alanlarına yöneleceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, karlı işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada düşmanlardan kurtulmak maddi gücünün de daimi olacağına, para kazanmaya, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına işaret eder.

Rüyada çocuğunun elinden aldığını görmek çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, bazen istemediği şeyler yapacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments