Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek

Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek

Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek hayatı boyunca azın ne demek olduğunu bilmeyeceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun düzeltileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine işarettir.

Rüyada hapisten kurtulduğunu gördüyseniz:

  • Bazı konuları büyütebilir veya olayları karşınızdaki kişiye büyüterek anlatabilirsiniz.

Rüyada hapisten kurtulduğunu görmek şanslı günlerin kapıda olduğuna, itibar kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada hapisten kurtulmak çok para kazanılacağına, aslında nasıl yapılması ya da hareket edilmesi gerektiği konusunda bazı fikirler alınacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına işarettir.

Rüyada sevdiğin birini hapiste görmek kötü günlerinden kurtulacağına, kararlarına saygı duyulacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Rüyada hapiste olan birinin çıktığını görmek iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına yorulur.

Rüyada bir kişiyi hapiste görmek işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine, yönlendireceğine işaret eder.

Rüyada ölmüş birini hapisten çıkmış görmek gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, hesabını veremeyecek işlere ortak olmayacağına ve Allah’ın karşısına kul hakkı alarak gitmekten hep çekineceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin hapisten çıktığını görmek ele geçen kazancın pek bereketli olmayacağına, kurulu düzeninin olacağına ve tüm beklentilerinin birer birer gerçekleşeceğine, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada babasının hapisten çıktığını görmek sevip saydığı bir birey olunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments