Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanlardan kurtulmak

Rüyada düşmanlardan kurtulmak

Rüyada düşmanlardan kurtulmak kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, dedikodu yapan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, işlerinin kötüye gideceğine, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, işyerine yüklü miktarda para sokacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına yorulur.

Rüyada düşmanlardan kurtulmak gördüyseniz:

  • İsteklerinize ulaşmak için bilginizi, tecrübenizi arttırabilir, yeteneklerinizi geliştirebilirsiniz.

Rüyada düşmanlardan kurtulmak stres ve üzüntüye yol açacak bir toplantı yapılacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, kişinin oturmuş ve kurulu bir düzeni olacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak daha önce hiç yapmadığı şeyler yapmaya başlayacağına, uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, başarısının artacağına inanılır.

Rüyada düşmandan kurtulmak hayal kırıklığı yaşamayacağına, ana baba duaları alınması sayesinde engellerin kolayca aşılacağına, çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine, işlerin yavaşlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kaplan saldırısından kurtulmak aksaklıklardan ötürü bir türlü ilerlemeyen bir proje yüzünden yatırımcılarla karşı karşıya gelineceğine, sıkıntılardan kurtulmak için borç bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, hep aradığı rahatlığa ve kolaylığa kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bombadan kurtulmak istemediği bir kişi ile arasında büyük bir tartışma çıkacağına, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine işarettir.

Rüyada denizde dalgadan kurtulmak kendisine verilen görevleri yerine getireceğine ve çok mutlu olacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda boğulmadan kurtulmak istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, atılan adımların başarıya çıkacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments