Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, uzun bir zaman boyunca üzüntü duyulacağına, işlerinin hep yolunda gideceğine, yardım almak istese de, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada düşmandan kaçıp kurtulmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmanın elinden kurtulmak maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşmanlardan kurtulmak suyun üstünde kolaylıkla giden sandal bu kötü sürecin biraz daha uzun süreceğine, tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, Allah’tan ne dileği varsa hepsinin gerçek olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşmandan kurtulmak üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, iş hayatında bir ortaktan ya da destek olan birisinden ihanet görüleceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, başarıyla geleceğine yorulur.

Rüyada kaçıp kurtulmak hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, yeni bir ortama girileceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına rivayet eder.

Rüyada köpekten kaçıp kurtulmak bütün bu yaşananların da cesaretinin kırılmasına, umutlarının bitmesine sebep olacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, rakiplerine karşı güç ve kudret sahibi olup, onların önüne geçeceğine delalettir.

Rüyada kaçırılırken kurtulmak ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, kendisi ve ailesi için önemli sevaplarda bulunup hayırlar işleyeceğine, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına işarettir.

Rüyada kaçırılmaktan kurtulmak stresin ve üzüntülerin biteceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments