Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmana yakalanmak

Rüyada düşmana yakalanmak

Rüyada düşmana yakalanmak sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, büyük başarı kazanacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, bulunduğu mevkide gerçekleştirdiği çalışmalar ve kazanacağı üstün başarı sayesinde terfi alacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına tabir olunur.

Rüyada düşmana yakalanmak gördüyseniz:

  • Herkes açıklamalar yapmaya açık olmayabilir, belli konular açarken veya isteklerde bulunurken söylediklerimi dikkate almanızda fayda var.

Rüyada düşmana yakalanmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine, ticaret hayatının başarılı ve kazançlı geçeceğine, kişinin toplum nazarındaki saygınlığının ve itibarının yükseleceğine, her türlü onur, şeref ve haysiyetin artacağına rivayet eder.

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak kişinin altından kalkamayacağı sorunlar yaşamayacağına, rızkının ve kısmetinin yolda olduğuna, yakın bir zamanda rüya sahibini bulacağına, eşi ile problemler yaşayacağına delalettir.

Rüyada ışığı yakamamak kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, üzüntülerin sevince döneceğine, yeni işlere atılacağına tabir olunur.

Rüyada kedinin fare yakalamasını görmek hiçkimsenin cesaret edemediği ya da yapılmaz dediği işlerin kolay bir şekilde yapılacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına yorulur.

Rüyada polise yakalanmak ticarette şansının yaver gideceğine, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına tabir olunur.

Rüyada fare yakalayan kedi görmek rızkında ve malından olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, yeni bir eve sahip olacağına ve bol kazançlı bir işe gireceğine, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine delalettir.

Rüyada yakarak adam öldürmek rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, anlayışlı, hoşgörülü ve düşünceli bir kişi olunacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments