Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ışığı yakamamak

Rüyada ışığı yakamamak

Rüyada ışığı yakamamak mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, duygularının karşılık göreceğine, yakın bir arkadaş tarafından yarı yolda bırakılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, çıkılacak bir yolculukta eşle veya arkadaşla tartışma yaşanacağı için yarı yoldan geri dönüleceğine delalet eder.

Rüyada ışığı yakamamak gördüyseniz:

  • Hakkınızda yapılan konuşmalar veya haberler zamanınızı alabilir.

Rüyada ışıkları yakamamak birçok kavga ve sorunla karşılaşacağına, ancak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine inanılır.

Rüyada ışık yakamamak geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, yeni, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, gözyaşının dineceğine, ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, büyük kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada ışığı yakamamak yeni bir iş bulacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına, nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kirli yaka görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, üzüntülerinin ve sıkıntılarının en kısa sürede sona ereceğine ve her zaman mutlu bir kişi olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine işaret eder.

Rüyada amansız hastalığa yakalanmak uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada yakalamaç oynamak uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada birilerine yakalanmak insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, zorlukların baş göstereceğine, yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yakaya altın takmak bütün maksatlarının gerçekleşmesi, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments