Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yakalayıp kaçırmak

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak kazancın, mutluluğun ve sağlığın daim olacağına, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, sorunlarını halletmeyi bileceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, sevdiği kişilerden kötü sözler duyacağına, ardından konu üzerinde düşünüleceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak gördüyseniz:

  • Yeni bir atılım yapmak için büyük fırsatlarla karşılaşacaksınız.

Rüyada balık yakalayıp kaçırmak yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, bereketin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaçıp yakalanmak işinde zarar edeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine delalet eder.

Rüyada balık yakalayan birini görmek hayatının bir düzene kavuşacağına, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına delalettir.

Rüyada balık yakalamaya çalışmak katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine böylece hayata ve insanlara karşı daha ılımlı, hoşgörülü ve anlayışlı olacağına, özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine inanılır.

Rüyada balık yakalandığını görmek hayatındaki fırtınaların durulacağına, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balık yakalayıp kesmek hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, makamında en yüksek noktaya erişeceğine, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada balık yakalayıp bırakmak beklenen mirasın alınacağına, yeni bir yol çizileceğine, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına işarettir.

Rüyada balık yakalayanı görmek başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin kaybolacağına, rızkının genişleyeceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, inancı ile ilgili kafasına takılan her konuyu bu kimse ile paylaşarak, en doğru şekilde öğreneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments