Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şey çalarken yakalanmak

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, çözdüğü sorunun ardından yeni bir sorunla karşılaşacağına, borçlarının çoğalacağına ve rızkının da eksileceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine alamet eder.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak gördüyseniz:

  • Olayları olumlu açılarından ele alırsanız herşeyde kazançlı çıkabilirsiniz.

Rüyada bir şey çalarken yakalanmak büyük bir ferahlama yaşayacağına, hayallerine ulaşmakta ve başarı elde etmekte zorlanmayacağına, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına işaret eder.

Rüyada çalarken yakalanmak hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, üzüntülü ve sorunlu geçen bir dönemden sonra büyük bir zenginliğe kavuşacağına, sırların ortaya çıkmasına delalet eder.

Rüyada kaset çalar görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına delalet eder.

Rüyada çalar saat satın almak bir sebeple insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına işaret eder.

Rüyada kendini keman çalarken görmek bereketin artacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına yorulur.

Rüyada çalar saat almak elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, sıkıntılarını atlatacağına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada plak çalar görmek güzelliklerle dolacağına, çalışma arkadaşları ile keyifli günler geçirileceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada davul çalarken görmek evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments