Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağıza tükürmek

Rüyada ağıza tükürmek

Rüyada ağıza tükürmek atılacak adım sayesinde çok büyük başarı kazanacağına, satışlarının ya da üretiminin artacağına, maddi gücünün artacağına, sağlığının, neşesinin, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, her şeyin kişinin lehine gelişeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağıza tükürmek gördüyseniz:

  • Başladığınız işleri bitirmeden yeni başlangıçlar yapmamanızda fayda var.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek stresten uzaklaşacağına, işlerinde çok büyük ilerleme sağlayacağına, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına delalettir.

Rüyada ağız dolusu tükürmek işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, hayatta kendini hiçbir zaman yalnız ve çaresiz hissetmeyeceğine, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına alamet eder.

Rüyada ağıza tükürmek kişinin hem maddi hem de manevi olarak büyük sıkıntılara düşeceğine, çeşitli gelişmeler yaşayacağına, işlerinden feragat edeceğine inanılır.

Rüyada ağızda solucan görmek zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında huzurlu günler göreceğine, yapılan çalışmalarda birçok kişinin ekmek yemesinin sağlanacağına işaret eder.

Rüyada ağız dolusu sakız çiğnemek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, bir sebeple çok büyük zararlar edeceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağızda et görmek birikmiş parasının olacağına, yoluna pek çok engelin çıkacağına, kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine ve uzlaşmaya yaklaşmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız tartışması görmek sorunlu bir şekilde başlayan işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize işaret etmektedir.

Rüyada ağız münakaşası etmek üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, uzun süredir olmadığı kadar eğleneceğine ve daha sık sosyal ortamlarda bulunma kararı alacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments