Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin üzerine tükürmek

Rüyada birinin üzerine tükürmek

Rüyada birinin üzerine tükürmek işlerin günden güne daha da artacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına, onu doyasıya yaşayacağına, iş seyahatine çıkacağına ve oradan büyük başarılarla döneceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine, geçmişten gelen tüm sıkıntıların ve borçların sona ereceğine, küs olduğu kişilerle barışacağına, zararlı bir alışkanlığın yakında bitirileceğine, verilen kararlar sayesinde kazancın sürekli artacağına, gelirini daha kolay şekilde elde edeceği yollar ve çözümler bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada birinin üzerine tükürmek gördüyseniz:

  • Bırakın, herkes kendi yolundan derslerini alarak ilerlesin.

Rüyada eski sevgiliye tükürmek büyük bir çaba gösterilmesine rağmen sorunların sürekli artacağına, elinin darlığa ve yokluğa düşmeyeceğine, ekonomik olarak sıkıntı çekmeyeceğine bu sayede manevi olarak da huzurlu olacağına, açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sinek tükürmek sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına, adım atacağı bir işte karşısına çıkacak bir sorundan ötürü ilerleyen dönemlerde de tökezleyeceğine, ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından et tükürmek anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine işaret eder.

Rüyada yüze tükürmek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada arkadaşına tükürmek sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine, yanlış seçimler yapacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine delalettir.

Rüyada yemeğe tükürmek çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, hayatının kalan kısmında da o kimseyle birlikte işler yapacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, işlerini yoluna sokacağına ve çok mutlu ve huzurlu olacağı bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam kırığı tükürmek sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işaret eder.

Rüyada yüzüne tükürmek doğru kararların alınacağına, hayatının kolaylaşacağına ve yüzünün güleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments