Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmanı tarafından vurulmak

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak teklif götürdüğü bir arkadaşının kabul etmesi sayesinde büyük başarılar kazanacağına, geçim sıkıntısından kurtulacağına, emeklerinin karşılığını göreceğine, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, yakın zaman içinde çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine delalet eder.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • İnisiyatif kullanmanız gerekiyor.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak ana baba için hayırlı bir adım atılacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, eskisinden çok daha motive olmuş şekilde hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından vurulmak kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, onu her zaman el üstünde tutacağı gibi, evlatlarına da şefkatli bir tutum içinde olacağına, karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada düşman tarafından öpülmek ağız tadını ve keyfini yitireceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, iş hayatında bol kazanç sağlayacak girişimlerde bulunacağına delalettir.

Rüyada düşman tarafından kaçırılmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşman tarafından kovalanmak kul tarafından da kendisine nasip edileceğine, bazı kaynakların tükeneceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine işaret eder.

Rüyada düşman tarafından öldürülmek zor ve kötü günlerden geçeceğine, sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük kazançlar sağlayacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments