Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşman tarafından vurulmak

Rüyada düşman tarafından vurulmak

Rüyada düşman tarafından vurulmak ilişkilerinde onarılması zor bazı gönül kırıklıklarına neden olacağına, rüya sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, korkularını yeneceğine, can sıkıntısının sona ereceğine, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine, aralarındaki iletişimin bozulacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından vurulmak gördüyseniz:

  • Zamanla her şeyi teker teker göreceksiniz.

Rüyada düşman tarafından vurulmak yeni bir işe girmek için gün saymaya başlayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşmanın tarafından vurulmak zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından silahla vurulmak sabit geliri olacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine işarettir.

Rüyada düşmanı tarafından vurulmak kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, kem gözlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada düşman tarafından kovalanmak kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına inanılır.

Rüyada düşman tarafından esir alınmak düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, hayalkırıklığı duyacağına, hayırlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada düşmanı tarafından bıçaklanmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına işaret eder.

Rüyada düşman tarafından dövülmek karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments