Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşmeden kurtulmak

Rüyada düşmeden kurtulmak

Rüyada düşmeden kurtulmak rüyayı gören kişinin yaptığı işte elde ettiği karın da katlanarak çoğalacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, yorgun ve gergin günler geçireceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada düşmeden kurtulmak gördüyseniz:

  • Bağlayıcı sözler verebilir, sadakatinizi gösterme şansı bulabilir veya belli konularda anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada camdan düşerken kurtulmak işlerin günden güne artacağına, ticaretinin ilerleyeceğine, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine inanılır.

Rüyada uçurumdan düşüp kurtulmak bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine ve neredeyse hasta olacağına, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına delalettir.

Rüyada bir yerden düşerken kurtulmak kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, sıkıntıların tekrarlanmaması için çeşitli önlemler alınacağına, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine delalettir.

Rüyada arabayla uçurumdan düşerken kurtulmak hiçbir zaman dinini boşlamayacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, anne baba duasının alınacağına yorulur.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, bunların devlet kapılarından geçeceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kuyuya düşerken kurtulmak musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, zahmetli bir işin altından kalkılacağına, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize düşüp kurtulmak musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments