Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, üzerinde kafa yoracağına, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sakinliklerini korumalarında fayda var.

Rüyada uçak düşmesinden kurtulmak hayat içinde tertemiz bir sayfa açılacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok sevdiği ve çocukluktan beri yapmaya devam ettiği işler ile uğraşıp hayatın stresinden kurtulacağına yorulur.

Rüyada uçak düşmesi ve kurtulmak ömür boyu başarılı olacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada düşen uçaktan kurtulmak zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçaktan kurtulmak kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına delalet eder.

Rüyada uçak kazasından kurtulmak eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine, karar vermekte güçlük çekeceğine, markasını duyuracağına işaret eder.

Rüyada uçak kazasından sağ kurtulmak yardımda bulunacağına, kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan düşerken kurtulmak pişman olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, borçların kolaylıkla kapanacağına, huzurun ve sükûnetin geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden düşerken kurtulmak sevdiği kişiden de ayrılacağına, bir ömür boyu mutluluğu garantilemiş olacağına, hayatının en büyük fırsatını elde edeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments