Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, aile kurma konusunda bazı kararlar alınacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine ve çok güzel günler yaşanacağına, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, maddi ve manevi açıdan zarara düşüleceğine, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, depresyona gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak gördüyseniz:

  • Bir yolculuk yapmanız da olasıdır.

Rüyada birini uçurumdan düşerken kurtarmak bir sebeple uzun zamandan beri yaptığı işinden olacağına, evde dinlenmek zorunda olacağına, daha çok saygı ve destek göreceğine ve el üstünde tutulacağına işarettir.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak sonrasında bu kimseyle bir süreliğine küs kalınacağına, iş hayatındaki saygın yerini kaybedeceğine, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada arabayı uçurumdan kurtarmak sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerlediği sırada zarara düşeceğine, kötü günler yaşayacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine inanılır.

Rüyada arkadaşını uçurumdan kurtarmak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, çok büyük bir ortaklığa gireceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine yorulur.

Rüyada uçurumdan birini kurtarmak birçok engelin aşılacağına, gerçekleşmesi zamana bağlı bazı şeylere zengin olunması sayesinde kolayca gerçekleşeceğine, işinden uzaklaşacağına, çoluk çocuğundan zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada birini uçurumdan kurtarmak yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan kurtarmak içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, kafasını toparlayamayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments