Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerken birini kurtarmak

Rüyada düşerken birini kurtarmak

Rüyada düşerken birini kurtarmak iyilik görüleceğine, hasta ise bakacağına, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, örnek insan olacağına, daha bir sevileceğine, kafasının rahat olacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulup çok büyük bir çaba ile daha iyi çalışmalar ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada düşerken birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Ne kadar dirensenizde güç mücadelesi gerektiren durumlardan kaçamayabilirsiniz.

Rüyada havuza düşen birini kurtarmak amaçlarını yerine getireceğine ve ettiği duaların karşılığını alarak hayatının yüzünü güldürecek ve kendisine hayır getirecek şekilde ilerlemeye başlayacağına, stresten uzaklaşılacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, maddi anlamda boşluğa düşüleceğine, kişinin hiçbir zaman derin kederler içine düşmeyeceğine, sevdiklerinin sağlığının da iyi olacağına delalettir.

Rüyada suya düşen çocuğu kurtarmak çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, bilindik bir kişinin sebep olduğu sıkıntılardan ötürü  çok zor bir duruma düşüleceğine, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına yorulur.

Rüyada balkondan düşen bebeği kurtarmak maddi anlamda refahının yerinde olacağına, konforunun yerinde olacağına, şansının bahtının açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine, yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, bulunacak bir kaynak sayesinde bu projenin vakit kaybedilmeden hayata geçirileceğine ve zenginliğe sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada uçurumdan düşen birini kurtarmak hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, maddi durumunun düzeleceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına işaret eder.

Rüyada suya düşen birini kurtarmak evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, miras konularında sıkıntılar çıkacağına, manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak işinin aksayacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına, ele geçen her fırsatta daha iyi şeyler yapmak için çaba gösterileceğine, hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments