Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan düşen birini kurtarmak

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, eğlenceli günler geçireceğine, buradan kazanılacak paralar ile girilecek işlerde başarılı olunacağına, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, kendi işinin sahibi olunacağına, mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına alamet eder.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak gördüyseniz:

  • Birtakım detayları araştırıp yarım kalan işlerinizi bitirin.

Rüyada camdan düşen birini kurtarmak kazanılmış olan deneyimler sayesinde kazancın epey artacağına, eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada suya düşen bebeği kurtarmak kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşeni kurtarmak rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, şansının da döneceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada düşen bebeği kurtarmak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, dininden, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, çevresinde kendisini mutluluğa, huzura, neşeye, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşerken birini kurtarmak eline hayırlı kazançların geçeceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına tabir olunur.

Rüyada kuyuya düşen birini kurtarmak çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine ya da kendisini azarlayan kişiye karşılık vereceğine ve bu şekilde insanları vazgeçirmeye ve kendisinden uzaklaştırmaya çalışacağına, işlerinin açılmasıyla gelirinin bir anda ikiye katlanacağına, borcunun tamamen sıfırlanacağına ve kara geçip artık para biriktirip, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada düşerken kurtarmak daha zengin hale geleceğine, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine ve çok zarar görülecek durumlar yaşanacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine işarettir.

Rüyada kuyuya düşeni kurtarmak ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments