Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşerek uyanmak

Rüyada düşerek uyanmak

Rüyada düşerek uyanmak bir sebeple daha kıymetbilir bir kişi olup hayatını doğru dürüst bir şekilde yaşaması gerektiğine ve ancak o zaman çok mutlu olacağına, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, sevilen bir kişi olunacağına, kendisini daha iyi bir çevreye sokacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşerek uyanmak gördüyseniz:

  • Partneriniz, bir meslektaşınız ya da bir akrabanız yardımıyla puslu havayı dağıtmak ya da bazı olayları aydınlatmak isteyebilirsiniz.

Rüyada düşerken uyanmak umutların biteceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceği ve çok zor günler geçireceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada boşluğa düşüp uyanmak iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, işlerinin bu kişiler tarafından engellenip maddi olarak zarara uğratılmasına, bu yüzden aile hayatı içerisinde huzursuzluk, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine, bir sebeple zor bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yüksekten düşüp uyanmak eve huzur dolacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tam düşerken uyanmak iyi kısmetleri olacağına, büyük bir özgüven kazanacağına, zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksekten düşerken uyanmak zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına delalet eder.

Rüyada yüksek bir yerden düşerken uyanmak işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, anne baba dualarının kabul edilmesiyle bol kazanç elde edileceğine ve sıkıntıların atlatılacağına inanılır.

Rüyada bir yerden düşerken uyanmak kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, bir sebeple kısa da olsa bir bocalama dönemi geçireceğine rivayet eder.

Rüyada uçurumdan düşerken uyanmak kötülüklerden her zaman koruyacağına ve dualarını kabul edeceğine, kişinin tüm hayatının değişeceğine, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments