Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada düşen adam görmek

Rüyada düşen adam görmek

Rüyada düşen adam görmek sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, kafa karışıklığından sıyrılacağına ve kendisi için hayırlısı olan neyse ona karar vereceğine, solan yüzünün güleceğine ve elinin de bolluğa kavuşacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, kendine çeki düzen vereceğine, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, ailesinin verdiği desteğe rağmen pek kendisini toparlamayacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada düşen adam gördüyseniz:

  • Kişisel gelişim çalışmalarından tatmin elde edebilirsiniz.

Rüyada uçurumdan düşen adam görmek hayatındaki zorlukların, olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, sorunların biteceğine işarettir.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada denize düşen adam görmek hayırlı kapıların açılacağına, kalp kıracağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada düşen adam görmek hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına yorulur.

Rüyada yüksekten düşen adam görmek iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına, çok daha iyi bir konuma geleceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada adam saklamak kendisini yıprattığı için yaşadığı sorunların boşa olduğuna, bu yüzden kendisini üzen ve sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerin düşeceğine, zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamdan para almak sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına inanılır.

Rüyada tanıdık adamla konuşmak tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, rızkının kesilmeyeceğine, yaşam telaşı ve para kazanma zorunluluğu nedeniyle gözünün de başka kimseleri görmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments