Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çatıdan düşen adam görmek

Rüyada çatıdan düşen adam görmek

Rüyada çatıdan düşen adam görmek sorunların bu sayede aşılacağına, şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sıhhat ve moral bulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin pek çok zorlukla ve musibetle mücadele etmek zorunda kalacağına, imkânlarının çoğalacağına, isteklerinin yerine geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine alamet eder.

Rüyada çatıdan düşen adam gördüyseniz:

  • Duygusal durumların size bazı bedeller ödetmesine izin vermemelisiniz.

Rüyada çatıdan düşen adam görmek sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, iş hayatında çok büyük bir prestij kazanılacağına, yapılan çalışmaların büyük ses getirmesi sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalettir.

Rüyada çatıda adam görmek hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, iyi konumlara geleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatışmada adam öldürmek kişinin işlerinin yoluna gireceğine, rahat bir hayat süreceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına işaret eder.

Rüyada çatıdan düşeceğini görmek böylece hayırlı bir yola girileceğine, bir ev alma konusunda kısa sürede önemli adımla atılacağına, kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan düşen birini görmek iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına delalettir.

Rüyada çatı düştüğünü görmek bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, sevdiği kişi ile ilgili olarak kıskançlık duyacağına, ödeme güçlü çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin çatıdan düştüğünü görmek aile bireyleri arasındaki sorunların çok hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine delalettir.

Rüyada çatıdan düşeni görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, iş yerinde çok zarar edileceğine ve maddi ve manevi büyük travmalar yaşanacağına, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments