Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaşlı adamdan para almak

Rüyada yaşlı adamdan para almak

Rüyada yaşlı adamdan para almak yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, iş için yapacağı projeleri tekrar tekrar düşünerek iş konusunda deneyim sahibi kişilere akıl danışarak daha iyi ve daha doğru çalışmalar ortaya koyacağına ve çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eşler arasında yaşanan tartışmaların kısa süre sonra sevgi ile son bulacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, yine de bildiği yoldan ve dürüstlükten şaşmadan hareket edeceğine, refah içinde olacağına yorulur.

Rüyada yaşlı adamdan para almak gördüyseniz:

  • Herşey sizi sinirlendirebilir veya moralinizi bozabilir.

Rüyada yaşlı adamdan para almak en son atacağı bir adımdan ötürü maddi olarak bir kişi ile tartışmaya gireceğine, işinde en iyisi olacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaşlı adama para vermek maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada yaşlı bir adama para vermek çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına, büyük paralara sahip olacağına, kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına ve dolu dolu, huzurlu ve sağlıklı bir hayata merhaba diyeceğine, birçok konuda daha dikkatli olunacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı tanıdık adam görmek sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına delalettir.

Rüyada yaşlı bir adama aşık olmak işlerini boşvereceğine, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına inanılır.

Rüyada yaşlı adamla sevgili olmak kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, verimin kaçacağına ve yaşadığı huzurun biteceğine delalet eder.

Rüyada yaşlı bir adamla evli olduğunu görmek maddi açıdan nefes alınacağına, uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yaşlı adamla öpüşmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, neşeyle geçecek bir döneme, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, yeni bir karar alma sürecine girileceğine ve kurulmuş olan bir ortaklık yüzünden üst üste darbeler alınacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments