Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duşa girmek

Rüyada duşa girmek

Rüyada duşa girmek aksine hayatının daha da karmaşık bir hale geleceğine, mutlu ilişkiler kuracağına, evin kasasına giren gelirin artacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, üzüntülerin gideceğine, dedesinden kalan bir toprak sayesinde ev alacağına, sıkıntıdan tırnaklarını yiyeceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına rivayet eder.

Rüyada duşa girmek gördüyseniz:

  • Bir süredir sizi tatmin etmeyen ilişkiler ya da işler sıkıntı sebebi olabilir.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına, kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kısa zamanda çok iyi işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Rüyada duşa girmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, kendisini üzen ve kıran bazı olaylardan sonra sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbiseyle duş almak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada duş alan birini görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Rüyada banyoda duş almak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, bir sebeple kendisi ile tartışılacağına, elinin bollaşmasına vesile olacağına işarettir.

Rüyada arabada duş almak işlerinde daha büyük çalışmalar yaparak daha büyük başarılara imza atacağına ve çok büyük bir ilerleme yaparak çok daha iyi yerlere geleceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada duştan çıkan birini görmek ortak bir noktada bulaşamayacağına, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada küvette duş almak maddi zararını karşılayacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments