Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başkasının evinde duşa girmek

Rüyada başkasının evinde duşa girmek

Rüyada başkasının evinde duşa girmek herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, refah düzeyinin artacağına, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, daha büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, etrafındaki bazı insanlar tarafından ihanete uğrayacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, hayırlı olarak başlayan bir çalışmanın kötü bir şekilde ve geride yüklü miktarda borç bırakarak biteceğine, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek gördüyseniz:

  • Paranızı korumalısınız.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek şeref ve haysiyetin artacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekerek adının lekelenmesi gibi durumlara kadar ilerleyecek bir sorunlar yumağı ile karşı karşıya kalacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada duşa girmek rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, dertlerin günden güne daha da artacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine delalet eder.

Rüyada başkasının evinde duş almak sevineceğine ve mutlu olacağına, ismini aldığı zaferlerle duyuracağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasıyla duş almak kısmetlerinden olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine inanılır.

Rüyada banyoda duş almak işlerin açılacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada duş jeli görmek herkesin yardımına koşan rüya sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına işaret eder.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tuvalette duş almak gözyaşına ve kedere boğulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments