Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş alan birini görmek

Rüyada duş alan birini görmek

Rüyada duş alan birini görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, hem de çok üzüleceğine, uzun soluklu bir işe girileceğine, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, muradına eremeyeceğine ve kişinin tüm planlarının aksi bir şekilde olacağına, alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, aile hayatı içinde yaşadığı tartışmaların son bulacağına ve çok iyi günler göreceğine, rüya sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, maddi gücünün de daimi olacağına rivayet eder.

Rüyada duş alan birini gördüyseniz:

  • Borçları tahsil etmeniz zor olabilir veya aniden ortaya çıkan borçlar nedeniyle zorlanabilirsiniz.

Rüyada duş alan birini görmek aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, hakkında kötü düşünen ve ekmeğiyle oynayan insanların pişman olacaklarını ifade eden rüya, tatsız günlerin geride bırakılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duş başlığı görmek ortaya koyacağı çalışmaların ya da projelerin istenen başarıyı getireceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine ve kendisini sıkıntıya sokmaya çalışan insanlar yüzünden kötü günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada duş yaptırmak kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından bu sayede kurtulacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü rüya sahibinin peşini bırakmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada bayanla duş almak işlerinin karışacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada duş yeri görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına delalettir.

Rüyada başkasının evinde duş almak güzel bir geleceğin yaklaşmasına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine inanılır.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada sıcak suyla duş almak çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, yaşadığı sıkıntılı günlerden ötürü kendisini işine veremeyen rüya sahibinin, çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments