Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada elbiseyle duş almak

Rüyada elbiseyle duş almak

Rüyada elbiseyle duş almak verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine, canını ve malını garanti altına alacağına, hayatı daha güzel ve dolu dolu yaşamak için yeni alışkanlıklar edinileceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kendisinin de onlar için hayırlı bir kimse olacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada elbiseyle duş almak gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, daha iyimser düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada elbiseyle duş almak hayatının adeta cennete döneceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, kendini her konuda geliştireceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek ortaya bazı küçük sorunların çıkacağına, sevinçli haberlere, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duş alan birini görmek çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine, yapılacak olan bazı atılımların yakında sona ereceğine, psikolojik sorunların geride kalacağına inanılır.

Rüyada banyoda duş almak iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, çok büyük ve üst düzey bir mevkiye terfi edileceğine, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendini duş alırken görmek kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, zahmet veren işlerin artacağına,  sıkıntıların tekrar tekrar başa saracağına, iş konusunda büyük sorunlarla karşılaşacağına, girdiği işlerde zorluk çekeceğine, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına yorulur.

Rüyada duş almak yıkanmak çok başarılı atılımlar yapılacağına ve hayırlı ve çok bereketli işler yapılacakken çok pişman olunabilecek hatalar yapılacağına, çok zor duruma düşüleceğine, kimseden korkmayacağına, sorunlarını gidereceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini duş alırken görmek maddi anlamda zayıflayacağına, yorucu geçen bir döneme girileceğine, kendisini zor zamanlar içinde bulsa bile maddi olarak çok rahata ereceğine delalettir.

Rüyada biriyle duş almak kazancın helal şekilde artırılacağına, işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments