Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küvette duş almak

Rüyada küvette duş almak

Rüyada küvette duş almak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, yanlış bir karar verileceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine yorulur.

Rüyada küvette duş almak gördüyseniz:

  • Maddi bir anlaşma veya yeteneklerinizi farklı bir alanda değerlendirme denemeniz ya da eğiliminiz tamamen yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Rüyada küvette duş almak iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, tüm lüksünden bir süre fedakârlık yapmak zorunda kalacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada küvette balık görmek büyük başarıla kazanacağına, yeni girilecek olan bir işte sanki uzun zamandan beri o işte çalışılıyormuş gibi doğru adımlar atılacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine rivayet eder.

Rüyada küvette ıslanmak sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, zorluklar karşısında başını her daim dik tutmayı bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada banyo küveti temizlemek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş küvete girmek bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, mutsuz, gergin ve üzüntülü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada küvette banyo yapmak kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, mutlu ve güzel günler yaşanacağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada su dolu küvete girmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, eline belki bir daha hiçbir zaman geçmeyecek kadar büyük bir kısmeti ve şansı tepeceğine, hasret kaldığı güzel günlere, huzura kavuşabilmek için mücadelesine devam edeceğine ve bu önemli süreçte etrafında her zaman güvendiği, sevdiği insanların olacağına delalettir.

Rüyada küvet dolusu su görmek dertlerinin bir kalemde silinip gideceğine ve uzun zamandan beri kafasına taktığı konuların çok yakın bir zaman içerisinde kendiliğinden ortadan kalkarak sorun olmaktan çıkacağına, işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments