Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda duş almak

Rüyada banyoda duş almak

Rüyada banyoda duş almak geçmişte yapılan hatalardan kaynaklanan problemlerin sona ereceğine, hastalıklarından kurtulacağına, yaklaşan güzel günlere, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, maddi anlamda güçleneceğine, az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, büyük sorunlarla karşılaşacağına, kendisini büyük sıkıntıların beklediğine, çok zarar edeceği bazı olaylar yaşayacağına, ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine inanılır.

Rüyada banyoda duş almak gördüyseniz:

  • İnsanların ne kadar güçlü ya da ne kadar yetenekli olduğu konusunu gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada banyoda duş almak istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, umutlarının kırılacağına, kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada duş alan birini görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, en basit olayların bile büyük birer problem haline geleceğine, eşsiz ve güzel duyguların kendisine hediye edileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine delalet eder.

Rüyada duş yaptığını görmek refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada giyinik duş almak sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, ayıplı yolara sapacağına yorulmaktadır.

Rüyada arabada duş almak hasretliğin biteceğine ve yarınların çok iyi olacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, mevki makam sahibi olunacağına işarettir.

Rüyada kendini duşta görmek çok büyük kazançlar elde edileceğine ve bu kazançlar sayesinde rüya sahibinin kendisine olan güveninin gün geçtikçe artacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini duş alırken görmek dertlerden, sıkıntılardan ve sorunlardan uzak olacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments