Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş almak yıkanmak

Rüyada duş almak yıkanmak

Rüyada duş almak yıkanmak tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, işsiz ise işe gireceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, günahlarından kurtulmak için Allah’a sığınacağına, çocuklarıyla gurur duyacağı pek çok başarıya şahit olacağına, yakın zamanda tüm yatırımlarından oldukça büyük paralar kazanacağına alamet eder.

Rüyada duş almak yıkanmak gördüyseniz:

  • İstikrarsız hareketleriniz veya tahmin edilmesi zor yapınız size bazı bedeller ödetebilir.

Rüyada yatakta duş almak çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, kalabalık bir fotoğrafta kendisini görüyorsa sevdiği insanlardan bazıları ile ayrı düşeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine yorulur.

Rüyada duş aldığını görmek yaşamını daha iyi planlayacağına, çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, ticaretteki rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine, başarılarının ve kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada duşa girmek isabetli adımlar atılacağına, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, her konuda gelişme gösterileceğine işaret eder.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, spor yapmaya başlanılacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işaret eder.

Rüyada duş almak geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine, üzüntünden sağlığından olacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duş yapan kadın görmek özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasıyla duş almak büyük savaşların yaşanacağına, kıtlığın meydana geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına rivayet eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments