Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek fedakârlıklar yapacağına, oğlunun da ömrünün uzun ve sağlıklı olacağına, iyi bir maaşla yeni bir işte çalışacağına, gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, işindeki verimliliğin düşeceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını gördüyseniz:

  • Aşırı gerginlikler hiç beklemediğiniz sağlık problemleri yaratabilir.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sevgilinin duş aldığını görmek attığı adımların boşa çıkacağına, malvarlığının çok daha artacağına, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet eder.

Rüyada duş aldığını görmek dileklerine ve dualarına kavuşacağına, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine, güzel günler görüleceğine, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine, hayırlı ve anlayışlı bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kendisini güzelliklere, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, zenginliği ile göz dolduran ve rahat bir hayata sahip olan biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek kendini özgür ve arınmış hissedeceğine, dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, gözlerindeki yaşın kuruyacağına ve gönül yaralarının iyileşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, güzel ve aydınlık günlerin geleceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına inanılır.

Rüyada birinin duş aldığını görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, korkularından, hastalıklarından, kendisini kötü hissettiren olumsuz duygu ve düşüncelerinden arınacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek aksiliklerin başgöstereceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments