Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş yapan kadın görmek

Rüyada duş yapan kadın görmek

Rüyada duş yapan kadın görmek kötü olayların birbiri ardına yaşanacağına, maddi gücünün de daimi olacağına, iş konusunda temiz bir sayfa açılacağına, hep dinç ve genç kalacağına, kötü noktalara geleceğine, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına, borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, karlı ortaklıklara gireceğine alamet eder.

Rüyada duş yapan kadın gördüyseniz:

  • İlerlemek istediğiniz konularda sabırsızlanıyor olabilirsiniz.

Rüyada kadınla duş almak sorunların yakın zaman içinde artacağına, kısa süre içinde işten çıkılacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine tabir olunur.

Rüyada duş yapan kadın görmek elinin bolluğa kavuşacağına ve yüzünün güleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine inanılır.

Rüyada birini duş alırken görmek emeklerinin boşa gideceğine, yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, çok istediklerinin Allah tarafından çalışması ve inanması karşılığında kendisine nasip edileceğine yorulur.

Rüyada giyinik duş almak maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde duşa girmek keyfini, neşesini, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, mesleki kariyerini daha iyi hale getirmek için bir müddet yurt dışında yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kıyafetle duş almak varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, hak yolunu bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada duştan çıkmak yaşamının daha güzel hale geleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına inanılır.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments