Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duş aldığını görmek

Rüyada duş aldığını görmek

Rüyada duş aldığını görmek çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına ve bu sayede de huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, yönetici makamına geleceğine, kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, sıkıntıların çözüm bulacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına işarettir.

Rüyada duş aldığını gördüyseniz:

  • Olaylara tarafsız olarak yaklaşmanız, sizin sandığınız gibi kazanç getirmeyecek.

Rüyada birinin duş aldığını görmek işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, sevdiği kişilerden birinin yaptığı büyük bir hata yüzünden başının çok ağrıyacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada duş aldığını görmek hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir erkeğin duş aldığını görmek bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, rızkının eksileceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğinin duş aldığını görmek işlerinin hızlanacağına, konforunun yerinde olacağına ve maddi gücü ile insanlar arasında ayrıcalık kazanıp, özel muamele göreceğine, hedefine ulaşmak için sebat edeceğine, önüne çok hayırlı kazanç ve gelir kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada başkasının duş aldığını görmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin duş aldığını görmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, daima zinde ve genç kalacağına, şimdilik yalnızlıkla dolu günler geçirileceğine alamet eder.

Rüyada sokakta duş aldığını görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, kazandığı paranın bereketinin olmayacağına, büyük fırsatlar yakalayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başka birinin duş aldığını görmek yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments