Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yatakta duş almak

Rüyada yatakta duş almak

Rüyada yatakta duş almak bir sebeple bütün çalışmalarının boşa gideceğine, hayatının tamamen altüst olacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, dertlerinin çözülmesinde yol göstereceğine, hayırlı kazançlar elde edeceğine, önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendisine uygun bir kişi ile çok hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, büyük borçların altında ezileceğine, hayal edilen herşeyin yakın bir zaman içerisinde gerçekleştireceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hatalarını fark edeceğine işaret eder.

Rüyada yatakta duş almak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek birsorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada yatakta duş almak boş kuruntularla uğraşacağına, stresli bir ortama gireceğine, bazı durumlarda da ağırdan alması nedeniyle önemli fırsatları kaçıracağına, tövbe etmeden vefata rivayet etmektedir.

Rüyada duşa girdiğini görmek yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine tabir olunur.

Rüyada erkekle duş almak haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, elinde bulunan mal mülkü sermaye olarak ortaya koyarak kendisi için hayırlı olacak bir iş kuracağına ve eline yüklü miktarda kazanç geçeceğine, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada başkasının evinde duş almak çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, dilediği gibi harcama yapacağına yorulur.

Rüyada elbiseyle duş almak yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına, borç içinde bir yaşam süreceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine yorulur.

Rüyada iki kişi duş almak darlanacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, ağız tadını kaçıracak bir ortama girileceğine delalet eder.

Rüyada balkonda duş almak üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına işarettir.

Rüyada sıcak suyla duş almak bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına, hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments