Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru suyla yıkanmak

Rüyada duru suyla yıkanmak

Rüyada duru suyla yıkanmak yüzün güleceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine, çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, sağlık sorunları ile uğraşan bir akrabaya yardımcı olunacağına, kendisini hiç beklemediği iş teklifleri ile sarılmış bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru suyla yıkanmak gördüyseniz:

  • Gerek ilişkilerinizde, gerek duygusal ilişkilerde bağımsızlık ihtiyacı duymanız olasıdır.

Rüyada duru akan su görmek hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine, bereketli işlere gireceğine, pek çok kişiyi idare edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada duru suyun içinde yürümek tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına, kafasına koyduğuna ulaşacağına yorulur.

Rüyada duru suya düşmek kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, kendisinden beklenen her şeyin karşılığını fazlasıyla verecek olan rüya sahibinin vicdanen son derece rahat olacağına delalettir.

Rüyada duru suyla yıkanmak olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, iyilik ve güzellik bulacağına yorulur.

Rüyada temiz duru su görmek parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada duru berrak su görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, yaşam tecrübesi edineceğine, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada duru su görmek ancak daha sonra sorunların aşılacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, rahmete vesile olacak gelişmelere inanılır.

Rüyada duru su içmek gönül ilişkisi yaşanan bir kişi ile alınacak karar doğrultusunda yolların ayrılacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments