Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada duru nehir görmek

Rüyada duru nehir görmek

Rüyada duru nehir görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, beddua ve ah alacağına, sorunlarının her geçen gün azalacağına, sağlığının da yerine geleceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada duru nehir gördüyseniz:

  • İşinizi, sağlığınızı veya iş arkadaşlarınızla ilişkilerinizi ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmelisiniz.

Rüyada duru nehir görmek geçmişini arkada bırakacağına, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, aile hayatı ile ilgili çok güzel bir haberin alınacağına delalet eder.

Rüyada duru suda yıkanmak çaresiz hallere düşeceğine, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine işarettir.

Rüyada duru suda balık tutmak işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına yorulur.

Rüyada duru bir deniz görmek güzel ve mutlu günler görüleceğine, dertlerine derman bulacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada duru suya girmek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına yorulur.

Rüyada akan duru su görmek bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına delalettir.

Rüyada duru suya düşmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz duru su görmek yakın bir zaman içinde atacağı doğru ve kararlı adımlar sayesinde çok büyük ve çok hayırlı bir hayata kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments