Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun temiz su görmek

Rüyada durgun temiz su görmek

Rüyada durgun temiz su görmek ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, kazancın daha da arttırılacağına, hiç beklemediği bir anda çok kötü bir durumla ya da hiç beklemediği bir tartışma ile yakın bir arkadaşı ile küçük de olsa bir kırgınlık yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanılacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, ihanete ya da iftiraya uğradığında yanıp yıkılmayacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada durgun temiz su gördüyseniz:

  • İlgi alanlarınızı açıkça ifade etmeniz sizi meşgul edecek bağlantılar kurmanızı sağlayabilir.

Rüyada durgun temiz su görmek kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına alamet eder.

Rüyada durgun temiz deniz görmek çok büyük ve anlamlı çalışmaların yakın bir zamanda gerçekleştirilerek çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine delalettir.

Rüyada durgun su görmek sıkıntılarının ve üzüntülerinin sona ereceğine, yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine ve rahat bir nefes alınacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada durgun suya düşmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, ticaretinin de her geçen gün gelişip, ilerleyeceğine, daha iyi gelir elde etmek, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına işarettir.

Rüyada durgun suya girmek borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, ileriye gideceğine, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına işarettir.

Rüyada yeşil durgun su görmek kendisini bambaşka bir yola sevk edeceğine, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada durgun berrak su görmek sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada durgun bulanık su görmek elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments