Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun su görmek

Rüyada durgun su görmek

Rüyada durgun su görmek karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, tartışma yaşayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına ve bu dönem boyunca hak yolundan hiçbir şekilde ayrılmadan, şükrederek, sabırla hayatına devam edeceğine, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, art niyetli kimselere rastlayacağına rivayet eder.

Rüyada durgun su gördüyseniz:

  • Olayları çözümlenmeleri için kendi hallerine bırakıyorsunuz.

Rüyada durgun berrak su görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, kişinin kaymağını toplayıp, pastadan en büyük dilimi kendisinin alacağına delalet eder.

Rüyada durgun suya girmek ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına, kendisini başarıya götürecek yolda daha emin ve daha hızlı ilerleyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yeşil durgun su görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, aklını karıştıracağına ve kendisini kararsız ve belirsiz hallere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada durgun bulanık su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç ede edeceğine, kayıplarını yerine koyması için uzun zamanlar geçeceğine, bir sağlık sorunu konusunda tedavi amaçlı bir yolculuğa çıkılacağına, eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde yeni çalışmalar ve projeler ortaya konulacağına ve verilen bir söz üzerine büyük mutluluk verecek bir sürpriz yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada durgun su görmek barış ve sevgi içinde olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, elinde bulunan mal ve mülk sayesinde kendisine çok güzel bir gelecek oluşturacağına delalet eder.

Rüyada durgun suya düşmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, güzel, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına inanılır.

Rüyada durgun temiz su görmek hayatının kolaylaşacağına ve daha keyifli hale geleceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun göl görmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, yolculuk yaparak bir hayra ermeye yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments