Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada durgun göl görmek

Rüyada durgun göl görmek

Rüyada durgun göl görmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, çok uzun sürmeyecek bir zaman sonra da evlilik planları yapılmaya başlanacağına, huzur dolu günler geçireceğine, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, zor durumların biteceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine delalettir.

Rüyada durgun göl gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin sizi çekemeyerek ortaya değişik sorunlar çıkartmaya çalışabilirler.

Rüyada durgun gölde yüzmek yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına delalettir.

Rüyada durgun göl görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Rüyada durgun nehir görmek yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, büyük bir karar alarak, geleceği için isabetli bir şey yapmış olacağına delalettir.

Rüyada durgun sudan geçmek aile hayatında ve iş hayatında çok güzel günler görüleceğine, işsizlerin iş sahibi olacağına, kişinin plan yapmaktan çekinmeden hareket edeceğine ve kendi menfaatlerini göz önünde bulunduracağına işaret eder.

Rüyada masmavi durgun deniz görmek kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine yorulur.

Rüyada mavi durgun deniz görmek çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada durgun mavi deniz görmek duraklama yaşanacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların biteceğine, çok büyük çaba sarfedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada durgun suya girmek çalışmaların beğeni almayacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments